Bildrapport från möbelmässan 2019!

Återigen hade vi ett riktigt välbesökt mässdeltagande på Möbelmässan i Älvsjö!  Vi tackar alla trevliga och intresserade besökare allra ödmjukast.

Vi bjöd er på en rad intressanta och formstarka nyheter såsom den eleganta (av JOOY designade) stolsserien FLEXI. Stolarna och karmstolarna kan du få med hela FEM olika underreden, TVÅ olika sittelement och i TRE olika klädeselvariationer! Det ger totalt 30 olika stolar! Sedan kan du börja att fundera på tygvalet!

Nya vårdfåtöljen BRIDGE är utrustad med en glädjande portion "sunt förnuft" – i form av något vi i dagligt tal kallar – "SMULSPRINGOR". Jubelropen skallade redan i mässmontern och fortsatte dagen efter på mailen! Vi ser fram emot fler positiva reaktioner framöver!

Nya pallarna JOKER finns i två olika storlekar – båda känns lika mjuka och inbjudande. Nästa pall-nyhet kallar vi QUBE – eleganta men enkla pallar i trä som du kan profilera med ditt egna varumärke om så önskas! Nya vilbritsen PAUS skänker lugn och ro. Löstagbar kudde ingår!

Vi visade även populära soffan MIX, pallarna SMAJL och sittmöbeln BRIDGE med ben i metall samt soffbordet HOX. 

Stort tack för uppmärksamheten och hurra-ropen. Nu är vi rejält laddade för 2019 – väl mött!

Mikael, Peder & Marita