Tillsatt: Vi söker en händig, flexibel och mångkunnig person för montering, samordning lager & utleveranser 

(Ladda hem platsannonsen som pdf)

Vi söker en händig, flexibel och mångkunnig person som vill vara med och hjälpa oss att växa i vår produktion av svensk- tillverkade möbler! Huvuduppgifterna kommer att vara: 

Montering, samordning lager & utleveranser 

Som verksam på det lilla företaget gillar du att ha skiftande arbetsuppgifter och är beredd på att vår arbetsbelastning kan variera en hel del mellan olika säsonger.  

Huvudsakligen ligger ditt ansvar på att montera och paketera utleveranser samt lagerhållning. Viss fysik krävs då vi jobbar med soffor och fåtöljer, samtidigt som du har mycket god tal- och läsförståelse i det svenska språket. Du är en person med praktiskt handlag och intresse för detaljer. Du har ett eget driv och en god organisationsförmåga. Du behöver inneha körkort på bil och det är meriterande med truckkort.

På Kallin & Franzén är kundens önskemål något mycket konkret, varför vi alla dagligen gör vårt yttersta för att uppfylla dessa. Om du känner att detta passar in på dig och din personlighet – tycker vi att du snarast mailar din ansökan och CV till marita@kallinfranzen.se.